1,4 grader och slask...

... det är vad vi har vandrat omkring i i ungefär 6 timmar idag för att sälja fryspåsar. Vi lyckades tillslut sälja 22 stycken tror jag och det är ändå ganska bra tycker jag. Sen får vi ju verkligen inte glömma den oerhört gulliga gubben som väntade i trappen bara för att ge oss en femtiolapp. Det räckte till ett litet mellanmål på McDonalds för oss så det satt finfint. Sedan har jag också kommit på en asbra idé som vi kanske kommer genomföra i sommar men den är lite hemlig fortfarande och såfort den blir offentlig kommer vi dela med oss av den här på bloggen.
Om ni undrar varför vi inte har bloggat på länge så beror det på att vi inte har gjort särkilt mycket för att tjäna ihop pengar på sista tiden. Mamma och mormor har köpt ett par fryspåsar och hjälper oss att sälja dem annars har det inte hänt mycket på insamlingsfronten förrän nu.
Vi tänkte också dela med oss av lite bilder vi tog under dagen. Justja sen har vi fått ett litet kassaskrin eller vad man ska kalla det av min farfar också så det har vi även en bild på. Enjoy!!!




RSS 2.0