Angående ett gammalt inlägg

God kväll kära läsare!
Frida Lockner som varit vänlig nog att donera pengar till oss har klagat på bilden vi lade in på henne därför har vi nu tagit bort den och efterlyser därmed en ny bild av henne som vi kan visa här på bloggen.

Qué sueñeís con los angelitos! / E


Vinnaren i Gissa fejjan!!!!

Hejsan hoppsan kära läsare!
Vi hade ju lovat att berätta vem det var som vann tävlingen Gissa fejjan idag och det tänker vi göra också men det är såhär att jag inte riktigt har rådslagit med JosefinRullgardin om vem det var som vann. Därför bestämmer jag nu att det var den första som gissade rätt och som skrev sitt svar som en kommentar under inlägget som vinner denna tävling. ( Och hoppas att Josefin inte blir alltför upprörd.) Vinnaren är alltså ALVA GRUNDBERG, Grattis!!! du har vunnit ett fantastiskt vackert pris och kommer förmodligen få mottaga det imorgon om jag inte glömmer det. Just det ni kanske vill veta vems fejja det var också, det var ju så klart Robert Aschberg såklart.Till er stackare som inte vann, ni behöver inte sörja alltför mycket för det kommer fler tävlinger där ni kan vinna fina priser till exempel den som hemlig har annordnat. Kolla in den om ni inte har gjort det redan. / E


Vinn en kondom!!!

Nu har jag=hemlig satt igång en tävling då du har chansen att vinna en sprillans ny och fräsch kondom!!! av högsta kvalitet,för ni måste tänka på att skydda er kära vänner.


Tävlingen går ut på att DU ska gissa rätt på vilken det var i SP09A som ville införa kondomer på toan. Vem tror du att det är?
maila svaret till denna adress: [email protected]
HELST innan Onsdag den 6/10.


Jag håller tummarna för er. HEJS SVEJS








Stitch musikstund






Eftersom ingen önskar någon musik till vår lilla musikstund så får vi ta saken i egna händer. Därför kan det bli lite udda låtar ibland, men ha en trevlig musikstund med Stitch nu och njut av Whitney Hustons I will always love you!!!/ E




Gissa fejjan!

Ett nytt inslag i bloggen har skett igen... Det är en lite tävling som vi kallar för Gissa fejjan. Den går ut på att vi lägger upp en bild på bloggen och så ska ni gissa vem det är. Den som vinner och gissar rätt först får ett hemligt( men asgrymt ) pris som steffe har sponsrat med så tacka honom om ni vinner.
Tävlingen avslutas när nästa musikstund med Stitch kommer. / J & E

Här kommer den första bilden.


Veckans Magmapajnollsju läsare



Stefan Grip
Stefan är den bästa biblotikarie vi någonsin har haft. Han stöttar osss i vårat bloggande och har till och med lovat stammiskort till bibblan. Har ni tråkigt ta en promenix till bibblan och prata lite med denna kära filur det brukar vi göra på våra hål. Steffe, Steffe, Steffe förgyller vår dag/värld.


11 september???

Hej trogna läsare!
Idag är en hemska dag för både bloggens och mänsklighetens historia bara så ni vet. Nästan lika hemsk som 11september. Men först kan jag ju berätta en positiv nyhet. Bakningen igår gick utmärkt, många fina bakverk kom till och snart så har vi tjänat ihop till resan (host). Nu till den hemska, förförliga, alldeles mardrömslika nyheten. Idag var jag i Birsta och köpte en hårfärg, ljusbrunt skulle det bli. Jag var inte helt säker på om jag ville göra det eller inte men när jag väl hade bestämt mig för att göra det tänkte jag det är lika bra att göra det nu annars kommer jag ändra mig och så kommer hårfärgen få stå där tills den dör. Min kära moder kunde inte hjälpa mig så då fick jag göra det själv men eftersom jag var trött och lite tankspridd råkade jag ta min lillasysters hårfärg och det upptäckte jag inte förrän jag redan hade öst i halva flaskan. Ja ni kan ju gissa vilken färg hon hade valt, inte var det en fin ljusbrun färg inte nä den var mörk...Riktigt mörk. Aja tänkte jag den var ju ändå bara mellanbrun det kanske jag kunde överleva. Ja man kunde ju alltid hoppas (sjävlklart så var turen inte på min sida.) men så var inte fallet. Den där mellanbruna hårfärgen blev på mitt hår inte det minsta mellanbrun det blev snarare svart....Så om ni ser mig behöver ni ju inte påpeka att jag ser ut som ett miffo med apsvarthår för det vet jag redan. 
God natt på er kära läsare(jag lär ju inte få en god natt så som jag ser ut. Jag kommer drömma mardrömmar kan jag ju garantera).



Äntligen klara!!!

hola!!
Äntligen har vi bakat klart, så nu är vi redo för att sälja fikabröd den 16/10(ses då). Vi vill också påpeka att våra bakverk blev jättegoda, så vi hoppas verkligen att ni kommer och köper av oss. Snart ska vi skiljas åt för kvällen, och inte träffa varandra förens måndag morgon 08.00 i landgrens idrottshall. Men innan dess lovar vi att blogga. Just de, ännu en nytt slag i bloggen kommer att ske. Den första dagen i varje månad kommer vi utse månadens sp elev, så den kanske kommer bli just du. / J och E 



Stitch musikstund






Eftersom det är lördag idag får ni lyssna på superbraiga låtar som vi personligen har valt ut./ J & E 











Ebba är en duktig flicka!!!

Hej alla kära läsare!
Vi håller just nu på att förbereda inför fredagen den 16/10, glöm inte den dagen. Iallafall håller ebbsan just nu på att baka lite olika kakor medan jag satt mig här vid dator för att påminna er om stitch musikstund som kommer att hållas lite senare idag. Så om ni har några bra förslag på låtar så hör av er:) / J




Ica är bättre än hemköp.

Hejsan hoppsan trogna läsare!
Josefin är lite tröttis så jag får väl berätta för er hur det gick idag. Vi åkte som ni kanske vet till Ica idag för att fråga om vi fick sälja fika där för att tjäna ihop pengar till projektarbetet. Snäll som dom var sa dom självklart ja och den 16 oktober (jag är nästan helt säker på att det var det datumet,om det var något annat blir ni ofc informerade om det.)kommer jag och josefin stå där och sälja våra helt fantastiska bakverk. Kom dit och handla av oss kära läsare!!!!!!!!Aja när vi hade varit där tänkte vi att vi skulle fråga om vi fick stå utanför hemköp men icke. Förklaringen var att de också sålde fikabröd (det kan bli konkurrens) men hallå det gör ju ica med... Dom kunde ju ha vart lite snälla och låtit oss stå där åtminstone en gång men nej så nu håller vi oss till Ica. Glöm inte bort den 16 oktober för då förväntar vi oss att ni är där och stöttar oss.=) Det är riktigt stort och vi börjar nästan få lite panik för nu är vi ju igång. Det är nu resan på sätt och vis börjar. Önska oss lycka till!!!/ E


Bibblan is the shiet.

Hejsan Hoppsan kära läsare!
Idag är Josefin inte lika sjukis som igår så nu står vi i bibblan som vanligt och gör lite coola blogg inlägg. Det är det ända vi gör på våra raster. Idag ska vi som sagt gå till ICA och prata med dem om att få sälja fika utanför deras ingång, önska oss lycka till=) Imorgon ska vi även göra våra första bakverk som sedan ska ta oss till Hawaii och glöm för alla bananers skull inte bort Stitch musikstund som också kommer äga rum imorgon. Nästa vecka kommer vi förmodligen beställa hem den första omgången av newbody som vi ska sälja det kommer bli fettgrymt bara så ni vet. Vi hörs senare ikväll då får ni veta hur det gick på ICA.
Tills dess may the force be with you. / J & E




Godmorgon!!!

Hej alla 28 trogna läsare:)
Tänkte bara skriva ett kort inlägg och berätta att denna dag är ganska så stor för mig och ebba. Vi ska ta vårat första steg mot verkligheten, nämligen prata lite med ica. Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare. / J




Angående det förra inlägget

Jag skojjades bara lite med er när jag skrev att det var en dålig bloggdag igår jag kollade på dagensdatum, men det spelar ingen roll sprid den ändå till era vänner och bekanta=)


JosefinRullgardin!

Hejsan hoppsan trogna läsare!
Det kan vara såhär att vår kära JosefinRullgardin är sjukis. Jag är inte helt säker men det är i alla fall vad Sofia säger. Det är inte bra då kanske hon inte kommer lägga in några inlägg vilket är synd...Tur att jag är frisk som en nötkärna iaf för jag kan minsann blogga. Glöm inte bort att tävlingen veckans läsare fortfarande pågår (vilket den gör varje vecka i och för sig) fortsätt att kommentera!!!. Det är väldigt jämnt i toppen nu så.
 Josefin om du läser det här så var jag inne på Newbodys hemsida igår och vi måste sälja ca 600 paket var för att tjäna ihop till hela resan. Men jag tycker ändå att vi ska sälja det för vi kan ju kanske tjäna nån tusenlapp eller så. Men vi måste nog göra det ganska snart eftersom alla idrottsföreningar kommer säkert också börja med det inom en snar framtid. Du kan ju höra av dig=) Skicka en ful bild på dig till mig som jag kan skicka till Josefin så att hon kan börja fixa den nya designen snart. Annars får du krya på dig och ha en trevlig hemma dag.
Till er andra läsare önskar jag en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske senare i eftermiddag.

Just det igår var en riktigt dålig bloggdag för oss, vi hade nästan inga besökare så ni som läser vår blogg måste sprida den till era vänner och bekanta så vi får upp statistiken... / E





RSS 2.0